-->

HEMO korszerűsítése

Táborfalva Nagyközség Önkormányzata a Vidékfejlesztési Program keretén belül meghirdetett VP-6-7.4.1.1-16 kódszámú „Településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciója, többfunkciós közösségi tér létrehozása, fejlesztése, energetikai korszerűsítés” című pályázatán 45 330 944 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a

„Táborfalván Helyőrségi Művelődési Otthon energetikai felújítása” című 1778658330 azonosítószámú projekt megvalósításához.

A fejlesztés fő célja Helyőrségi Művelődési Otthon energetikai felújítása. A projekt során a homlokzati falak hőszigetelése és színezése; padlásfödém hőszigetelése járható felület kialakításával; nyílászárók cseréje fokozott hőszigetelésű a meglévőekkel azonos osztású nyílászárókra; korszerű fűtésrendszer kiépítése kondenzációs gázkazán beépítéssel és a régi fűtéscsövek és radiátorok cseréjével és új napelem rendszer kiépítése és külső akadálymentes betonrámpa kialakítása valósul meg.

A pályázaton elnyert 85%-os intenzitású vissza nem térítendő támogatás mellet Táborfalva Nagyközség Önkormányzata 16 309 224 Ft önerőt biztosít a projekt sikeres megvalósításához.

A projekt megvalósításában résztvevők: Táborfalva Nagyközség Önkormányzata, mint Kedvezményezett, valamint a Vidékfejlesztési Program keretében a Miniszterelnökség Agrár-vidékfejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkársága, mint a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága.

A kivitelezés: 2017. december 04 –én kezdődik, várható befejezése: 2018. május 22.

 

 

Táborfalva Nagyközség Önkormányzata