Tájékoztató a helyi egészségügyi ellátást érintő változásokról

Tisztelt Lakosok!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy a táborfalvai egészségügyi ellátásban, 2018 januárjában az alábbi változásokra kerül sor:

 

  1. Betöltésre került a 2. számú háziorvosi körzet háziorvosi praxisa, dr. Erdős Gábor orvos személyében. Doktor úr január 2-től vette át a körzethez tartozó lakosok ellátását. Asszisztense Máriás Mihályné, akinek személye már ismert a körzet betegei előtt. /Dr. Erdős Gábor bemutatkozását a Mozaik januári számában, illetve honlapunkon olvashatják/

 

  1. Mindkét körzetet és a fogászatot érintő változás, hogy január 15-dikével megkezdődik az orvosi rendelő felújítása. A beruházás idejére szükségessé vált a háziorvosi rendelésnek és a fogászati rendelésnek más helyet biztosítani.

 

Háziorvosi rendelések 2018. január 15. napjától a Jókai Mór Művelődési Ház termében (un: tükrös terem) lesznek. A váróterem a művelődési ház előterében kerül kialakításra.  A körzetek rendelési idejét a változás nem érinti! (Telefonon elérhető a 29/382-029-es számon)

 

Fogászati rendelést a speciális fogászati eszközök áttelepítésének nehézségei miatt sajnos nem tudjuk helyben biztosítani. Pusztavacs Község Önkormányzata biztosítja részünkre a fogászati rendelőjét, így lakosaink fogászati ellátása a felújítás idejében,

2018. január 15-től a pusztavacsi fogászati rendelőben (Pusztavacs, Béke tér 10sz.) lesz.

A rendelési idő megegyezik a Táborfalvival. (Rendelés: Hétfő és csütörtök 14-18.30, kedd és szerda 08-12)                                                   . 

A keddi és csütörtöki fogászati rendelésre önkormányzatunk vállalja azoknak a betegeknek a szállítását, akiknek sürgősségi ellátásra van szükségük és gépjárművel nem rendelkeznek. Az igényeket telefonon vagy személyesen kell jelezni a rendelésen való megjelenés előtti napon 15 óráig a 29-382-028-as telefonszámon, illetve a táborfalvai polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatánál.

A fogászat közvetlenül változatlanul elérhető a következő telefonszámokon:

30/651-1954, 30/915-8275 Kérjük előre egyeztessenek időpontot!

 

A felújítás várható ideje 2-3 hónap. A beruházás során megújul a rendelő váróterme, kicserélésre kerül bútorzata, akadálymentes vizesblokk kerül kialakításra és az összes helység burkolata megújul.

 

Kérem Lakosainkat, hogy türelemmel viseljék az egészségügyi ellátás átmeneti áthelyezésével járó nehézségeket. Bízom benne, hogy az állami és önkormányzati pénzügyi forrásból megújításra kerülő rendelőben komfortosabb környezetet tudunk biztosítani!

 

Megértésüket köszönöm!

Tóth Bertalan

polgármester