-->

Táborfalva Nagyközség háziorvosi ellátásának rendje 2020. november 01-től

Tisztelettel tájékoztatom a lakosságot, hogy 2020. november 01-től Dr. Szisz János átveszi az 1.sz. körzet háziorvosi ellátását. Ettől az időponttól a két körzet rendelési ideje a képen látható időpontokban történik. A Doktor urak tömbösített rendelést tartanak minden csütörtökön és pénteken, ami azt jelenti, hogy páratlan héten mindkét körzetet Dr. Szisz János látja el, míg páros héten csütörtökön és pénteken Dr. Bajmóczy Géza fog rendelni.

A vérvétel hétfőnként, a megszokott rendben és időben történik.

Dr. Szisz János ortopédiai magánrendelése, páratlan héten pénteken 13-órától lesz, kizárólag telefonos bejelentkezés alapján.

Dr. Kolek István foglalkozás egészségügyi magánrendelése keddenként 17.00-18.00-ig lesz, időpont egyeztetés ide is szükséges.

Tisztelettel kérjük a lakosságot, hogy a zökkenőmentes orvosi ellátás érdekében tartsák be a körzetesítés rendjét, annak a körzetnek az ellátását vegyék igénybe, ahová a betegkártyájuk szól, valamint vegyék igénybe a telefonon történő időpont egyeztetést, hogy ezzel is megkönnyítsük egészségügyi dolgozóink munkáját.

 

 

Nagy Andrásné

   polgármester