Információ a téli rezicsökkentésről

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a 1364/2018. (VII.27.) Korm. határozat alapján a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartásokat egyszeri természetbeni támogatásban részesíti.

 

A határozat értelmében az igénybejelentést az jogosult benyújtani, aki a téli rezsicsökkentés korábbi intézkedéseiben nem részesült, és a háztartása gázszolgáltatási szerződéssel nem rendelkezik.

Az igénybejelentés az ingatlanokhoz eljuttatott, valamint a településünk honlapján, és a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatánál elhelyezett igénybejelentő nyilatkozaton tehető meg. A kitöltött nyomtatvány a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatánál adható le.

 

Az igénybejelentés végső határideje 2018. október 15. (hétfő) napja.

 

A helyi önkormányzatok feladata az igénybejelentések előszűrése, összesítése és továbbítása a Belügyminisztérium részére.

Az igénybejelentések ellenőrzését az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság végzi. Az ellenőrzésen feltárt rosszhiszemű adatszolgáltatás jogi következményekkel jár!

 

Kérek minden érintettet, mihamarabb nyújtsa be a szükséges igénybejelentő nyilatkozatot!

 

 

 

 

 

 

Tóth Bertalan, polgármester